Jabłka z malinami i miętą zapiekane pod owsiano-migdałową kruszonką – słodka i lekka kolacja na ciepło

Pogoda ostatnio mnie dobija! Upał, deszcz, upał, deszcz, duszno jak diabli, a w dodatku nie ma czym oddychać, nawet wieczorem… Ale zostałem ładnie poproszony o zrobienie słodkiej kolacji, a że mnie do kuchni dwa razy zapraszać nie trzeba to też postanowiłem pokombinować. Wyszło całkiem przyzwoicie,  no bo przecież taki deser nie może się nie udać… Choć muszę przyznać, że wyjątkowo leniwie mi to dzisiaj szło…
Soczyste jabłka, świeże maliny z ogrodu i równie świeża mięta, do tego owsiankowo-migdałowa kruszonka.

PRZEPIS TUTAJ

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: