Sałatka na ciepło z brązowego ryżu i grillowanej papryki

Wczoraj na obiad zrobiłem małą wariację z ryżu, papryki i świeżych pomidorów koktailowych. Połączenie delikatnego ryżu, grillowanego smaku papryki i świeżego, słodkiego smaku pomidorów. Całość dopełniła nuta czosnku i orzeźwiający sok z cytryny. Wyszło na prawdę pysznie. Polecam wszystkim, którzy szukają czegoś prostego i lekkiego na późny popołudniowy obiad.

PRZEPIS TUTAJ

Reklamy

2 Komentarze

  1. Podobają mi się zdjęcia 🙂

    1. Smakuje równie dobrze jak wygląda! 🙂

      A wszystkie zdjęcia są autorstwa mojej Lubej 🙂
      http://krowawciapki.wordpress.com/

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: