Wiejska zapiekanka z boczkiem, cebulą, pieczarkami i kwaśną śmietaną

W taką pogodę jak teraz najlepsze są proste i nie wymagające od nas zbyt wielkiego wysiłku potrawy. Takie właśnie są zapiekanki, robimy je w jednym garnku, są sycące, smaczne i apetycznie przyrumienione. Moją ulubioną jest wiejska zapiekanka z boczkiem, cebulą i pieczarkami z gęstym sosem z kwaśnej śmietany i parmazanową nutą.

PRZEPIS TUTAJ

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: