Domowa Ciabatta z oliwą z oliwek, bazylią i suszonymi pomidorami.

Nie ma nic lepszego niż domowy chleb. Chrupiąca skórka, zapach, który rozchodzi się po całym domu, przyjemność jaką daje patrzenie jak wyrasta w piecu. A kiedy ten domowy chleb pachnie jeszcze bazylią, suszonymi pomidorami i delikatną oliwą z oliwek, to poprostu ideał. I to ideał, który nie musi wyrastać przez całą noc. Dzisiaj włoska klasyka – Ciabatta – i to taka, która zawsze się udaje.

PRZEPIS TUTAJ

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: