Domowe zielone pesto z bazylią, czosnkiem, cytryną i chrupiącymi orzechami – czyli jak Krowa w Ciapki polubiła makaron z oliwą

Generalnie moja Luba nie przepadała do tej pory za makaronami z oliwą z oliwek… Więc postanowiłem zaserwować jej dzisiaj na kolację coś, co sprawiło, że zmieniła zdanie. Osobiście uwielbiam to połączenie świeżej zielonej bazyli, czosnku, mięty, chrupiących kawałków orzechów i delikatnej oliwy z oliwek. Uwielbiam, bo jest przepyszne, lekkie i tak wspaniale pasuje do makaronu.

 PRZEPIS TUTAJ

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: