Kotlety mielone z limonką, chilli i mlekiem kokosowym.

Do upalnych dni najlepiej pasują tropikalne smaki. Cytrusowe, pikantne, orzeźwiające i lekkie, a najlepiej jak jeszcze pachną węglem drzewnym z grillowego rusztu. Takie właśnie są te kotlety. Na prawdę polecam spróbować, bo to sprawdzony i niejednokrotnie przyrządzany przepis, który zawsze się udaje.

PRZEPIS TUTAJ

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: